30 % Korting op Plus Abonnementen

vreem-plus

Financiële Rust en Zekerheid met VR€€M Plus Abonnementen :

Hallo , goed u weer terug te zien op deze pagina van de VR€€M website en hier vindt u de prijs voor het Plus Abonnement.

 

Nu ga je één van de Plus Abonnementen aanschaffen zodat je na inloggen op de Leden Pagina de belangrijke data kunt inzien waarmee je een ‘Winning Gameplan in handen krijgt.

 

Hoe Groot wordt Je Vermogen als Je VOORAF de Pieken en Dalen kent ?

 

Bovenstaande tabel geeft de verwachte waarden van uw portefeuille weer als u start met een belegbaar vermogen van € 5000,- en u strikt aan de handelsdata van VR€€M houdt.

  • Minus de verschuldigde abonnementsgelden resulteren uw beleggingsactiviteiten de komende jaren in de gemiddelde jaarpercentages (rood), mits u zich houdt aan de signalen die VR€€M genereert
  • Er is geen rekening gehouden met transactiekosten. Die kosten zijn verwaarloosbaar omdat u niet zo vaak hoeft te handelen dan u misschien wel gewend was
  • Ook is er geen rekening gehouden met producten die een hefboomwerking realiseren
  • Genoemde percentages zijn mogelijk dankzij het effect van het 8e Wereldwonder van Einstein (samengestelde rente = rente op rente voor een sneeuwbaleffect)

Hoewel hier geen rechten aan te ontlenen zijn, is VR€€M wel in staat enig inzicht in toekomstige ontwikkelingen van uw portefeuille te geven. Dit in tegenstelling tot alle andere beleggingsinstellingen die zich daar niet aan wagen.

 

Financiële Zekerheid met VR€€M PLUS Abonnementen door Inzicht in de Toekomst waardoor Risico’s tot een Minimum worden beperkt en Rendementen Maximaal worden !

 

PLUS Abonnement aanschaffen

  1. Klik hieronder op het plaatje van de index of aandeel waarop u een PLUS Abonnement wilt nemen en dan zal het bestelproces starten
  2. Betaling gaat via PayPal, waaraan u een credit card of betaalrekening bij uw bank kunt koppelen
  3. Voor de eerste abonnementsperiode van één maand krijgt u 40 % Introductiekorting en betaalt u € 28,14
  4. Daarna betaalt u € 46,90 per maand met stilzwijgende voortzetting
  5. Na betaling heeft u recht op de éénmalige 60-dagen-niet-goed-geld-terug garantie.

Er is geen opzegging van het abonnement nodig, dit wordt automatisch beëindigd als u besluit de betaling in uw Paypal-account stop te zetten.

 

financiële-rust-en-zekerheid


financiële-rust-en-zekerheid


financiële-rust-en-zekerheid

Powered by WishList Member - Membership Software